cateringЗначително често хората даже не могат да си спомнят за някое сватбено празненство, на което са гостували. Най-вероятно точно това е така, тъй като все повече тържества не оставят нищо превъзходно като спомен у поканените, колкото и немислимо да звучи това за този уникален повод в пътя на всяка една обичаща се двойка.

Но как да се получи по този начин, че вашето празненство да бъде запечатано във вашите спомени? В точно тази статия няма да говорим за дрехите на младоженците, нито за критериите за подбора на чудесен ресторант, а ще зачеркнем яденето.

Сигурно всеки от нас е чувал за максимата, че на човек му трябват само две подробности, за да е удовлетворен – зрелища и храна. Но ако имате затруднения с подготовката на тържеството ви хубаво би било да наемете професионална фирма за кетъринг. Предоставяйки отговорността в ръцете на специалистите ще си гарантирате едно уникално изживяване, подобаващо за абсолютно всеки хубав празник.

По-долу ще ви предоставим някои великолепни съвети при подбора на кетъринг фирма, благодарение на които бихте могли да изберете най-добрата компания за кетъринг в София.

1. Малко след като вече сте обмислили датата, часа и мястото, където ще се проведе празненството, е време да потърсите в нета и да направите избор за кетъринг услуги, които най-добре ще отговорят на вашите изисквания

2. Когато вече сте избрали фирма за кетъринг е задължително да ги потърсите и детайлно да ги разпитате за набора от услуги, които предоставят и да им разкажете за своите собствени изисквания, за да могат да ви кажат дали ще е възможно да се справят с тях или просто ще се наложи да търсите друга кетъринг фирма

3. Броят на гостите на празненството е много съществена. Сумата на услугата за кетъринг ще зависи изцяло до голяма степен от този елемент, ето защо е важно да подготвите конкретен списък с имена на поканените гости

4. С колко разполагате? Ако не сте отделили точен бюджет е времето да го извършите. Ако се окаже, че средствата не ви достигат – изменете броят на гостите. Готово!

Разгледайте сайта ни: http://essencecatering.bg/food/под-наем/оборудване-под-наем/шатри-под-наем/