sportswearЗнаете ли, че обувката не е единствено лице на стил и показност. Обувката може спокойно доста да каже за стопанина си. Според някои психолози само формата на овехтялата обувка е възможно да ни каже страшно повечко за притежателя, отколкото самите реплики изречени на първата среща.

Освен по марката на обувките и по качеството на материалите, да научите за социалното положение и професията на господина отсреща, ще е възможно да научите и от марката.

Маратонки за мъже – тези са обувките на всеки един себе уважаващ се мъж.

А тук съвсем не обсъждаме господина, като си позволява да обуе маратонките, за да тръгне в офиса на работа, а за този който всяка сутрин преди работа се грижи за тонуса и здравето си.

Спортни кецове – точно това е една класическа спортна обувка, която освен удобна е много желана от повечето. Такава обувка е възможно да носи абсолютно всеки мъж, поне за ползване през извънработно време.

Спретнати обувки от кожа – именно те са обувките на биснесменът или деловият мачо. Ако случайно Човекът до вас има подобни обувки или вдига летвата още по-високо с качествени модели от кожа на крокодил, то то тогава насреща имате индивид от силния пол, който е много претенциозен.

Обувки за туризъм – тази е обувката на съвременния авантюристичен тип мъж. Ако случайно знаете мъже, като в 70% от излизанията си употребяват подобни туристически обувки, то тогава сте хлътнали и по любител на природата и дори еко защитник.

Мокасини – господата, държащи на класиката и удобство, притежават точно тези обувки. Точно такива господа обичат социалния живот, срещи с приятели и дори са сърцето на компанията.

Продължете тук: sportnibg.net