inflatable pool

Може би един от рентабилните и най-забавни варианти да прекарате летен горещ почивен ден е да отпочивате или пък да играете в надуващ се плувен басейн в задния двор. Малчугани и пораснали реално могат да се любуват на приятни мигове и игри във водата.

Собствен басейн в градината в момента не е абсолютно невъзможна или тежка покупка, както преди време. Сега във всеки двор почти с достатъчно площ би могло да се построи сглобяващ се басейн.

С елементарно подготвяне, различни важни аксесоара, като огради, трева и доста идеи за забавни дейности, сглобяемият плувен басейн е в състояние да се превърне в едно незабравимо събитие за семейството. Тези хора, които биха желали да се възползват оптимално от надуваемите басейни може да научат лесна техника за сглобяване, която биха следвали всеки път:

Направите избор за мястото на надуващия се басейн за плуване
Да инсталирате личния си басейн за плуване, изберете светла и значително отдалечено пространство от растителност и дървета.

Подготвяне на плоскостта
Плувният басейн е нужно да е сложен на изравнена равнина, с възможност запазване цялото качество и да притежава еднаква дълбочинност в басейна. Може да трябва да изравнявате почвата, да премахнете дребните камъни и т.н. Хубав избор е да сложите слой пясък, за да поставите надуваем басейн.

Подредете структурата на плувния басейн, върху подовото покритие
Сложете надуваемия басейн върху брезент. Избирайки правилното положение и разтворете преди да го надуете.

Надуйте страните на плувния басейн
Надуйте стените на надуваемия басейн с надуваема помпа.

Пълнене на басейна
Свържете градинския маркуч и пуснете крана: изчакайте докато се напълни, което би могло да коства доста дреме.

Добре е да напълните плувния басейн на сутринта.
По този метод слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят температурата на водата, която е присъща за късния следобед. И ако водата още е неприятно студена, изсъпете в нея не много на брой кофи, съдържащи гореща вода за по-бързо покачване на топлината.

Инсталиране на аксесоари
Ако в басейния комплект е на разположение филтърен модул, можете да инсталирате паралелно инфузията или да запълните басейна. Малко след тази стъпка да сложите всички други компоненти към плувния басейн: стълбата за влизане, шезлонзи и чадъри около него и др.