horoscope

Сънищата за тълкуване е необходимо да бъдат отделяни. В случай, че сънят ви е смутен, преминава точно като на филм и вие сами не сте част от този „сценарий” – точно този сън е безплоден. Съновидението, върху което е препоръчително да се концентрирате, следва да остави отпечатък във вашата памет. По всяка вероятност не бихте могли да си спомните целия сценарий, а само и единствено избрани части. Действително и най-малката частица или детайл от съновидението трябва да остави личния си печат в душата ви.

Препоръка при гадаене на съновиденията: Най-вече сънят, който е преизпълнен със страст и не ви дава покой, може да ви води. Пророческият сън носи особена затрогваща украска, която не може да се изрази с приказки.

Не прибързвайте да търсите книгата за тълкуване на сънища. Доста лесно се разгадават случки, като те са украсени емоционално и имат връзка с реални чувства на хората. Действителните и големи осезания са светлината по уличките на живота ни.

Възможно е сънуваното от нас да станат неразделна част от истинския живот. Всяка една нощ човек сънува, но в по-голямата част от случаите, малко след събуждане, не си спомня абсолютно нищо. Правилното разгадаване на съновидението е изкуство. Наистина трябва да успеете от огромното количество сънувано да отсеете най-важното съдържание.

Рядко в съновиденията ни на лице са вкусови усещания, миризми, звуци и цветове. Появата им в съня на абсолютно всеки човек е от голям смисъл и в по-голяма част от случаите внася яснота за събития от бъдещето.

Създайте дневник на сънищата си. Хубаво селектирайте тези компоненти, като са идеални за гадаене. Потърсете в книгата за гадаене на сънища подходящият момент, който се отнася до действителен предмет, обект на сънищата си. И спокойно последвайте правилата, правилни за всяка една творческа дейност.

Потенциални примера от книгата за гадаене на сънища: гора – тревожност; хълм – спънка; мъгла – неизвестност; рояк птици – гости;…

Не разбирайте съня напълно. Сънищата са лишени от здрав смисъл, логика и последователност. Логичността на изкуството коренно се отличава от логиката на истинския живот. Всичко това, което сънуваме, е играене на нашето собствено подсъзнание. Нашето собствено подсъзнателно мислене е ограбено от здрава логика и смисъл.

Разгледайте сайта ни: Хороскопи – Лунен календар – Нумерология – Астро хороскоп