Един от рентабилните и най-забавни начини да прекарате летен горещ ден е да релаксирате или просто да играете в надуваем басейн в двора. възрастни и деца могат да се радват на чудесни мигове и забавления във водата.

inflatable pool

Собствен плувен басейн в двора в момента не е абсолютно невъзможна или трудна покупка, както беше преди време. В днешно време в почти всеки двор с достатъчно количество земя може да се построи сглобяващ се басейн.

С просто подготвяне, няколко ключови аксесоари и много идеи за приятни дейности, надуващият се плувен басейн е възможно да се превърне в едно неповторимо семейно събитие. Тези, които искат да се радват максимално от басейните за надуване е възможно да научат проста техника за монтиране, която могат да следват абсолютно всеки път:
Направите избор за мястото на сглобяващия се басейн

Да инсталирате своя собствен басейн, изберете слънчева и много отдалечено пространство от дървета или растителност.

Подготвяне на повърхността
Надуваемият басейн е нужно да бъде поставен върху изравнена равнина, с възможност за запазване качеството и да има равномерна дълбочина . Възможно е да трябва да изравните почвата, да отстраните чакъла и т.н. Хубав избор е да изсипете слой пясък, за да поставите плувния басейн.

Инсталирайте конструкцията на надуваемия басейн, на подово покритие
Наредете надуваемия басейн над брезент. Подберете коректното място и разтворете точно преди напомпате.

Напомпайте страните на надуваемия басейн
Напомпайте страните на надуваемия басейн с надуваема помпа.

Пълнене на надуваемия басейн
Свържете градинския маркуч и включете крана: чакайте докато се напълни, като това е възможно да коства няколко часа.

Хубаво е да изпълните надуваемия басейн на рано сутрин.
По този конкретен метод слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят температурата на водата, която е присъща за късния следобед. Ако случайно водата все още е хладна, добавете към нея няколко кофи много топла вода за по-бързо покачване на топлината.

Добавяне на аксесоари
В случай, че в комплекта за басейн е на разположение филтър, бихте могли да инсталирате паралелно запълването на басейна и инфузията. След това да се добавят всички други компоненти към басейна: стълбичката за влизане, чадър и шезлонзи около му и т.н.

След като надуващият се басейн е готов, е нужно единствено да сложите банския костюм и да се отдадете на забавлението от къпането в собствения ви дом!

За още информация: кликни тук